Υπηρεσίες

Relax Massage (Χαλαρωτική Μάλαξη)

Ένα μασάζ από ήπιους, χαλαρωτικούς χειρισμούς σε όλο το σώμα με σκοπό την αναζωογόνηση και την απελευθέρωση της οποιασδήποτε κούρασης .
45’ : 20,00€
60’ : 25,00€

Medium pressure massage (Μεσαίας πίεσης Μάλαξη)

Με ξεκάθαρο στόχο την ανακούφιση του πόνου ή του πιασίματος ο θεραπευτής προσαρμόζει την τεχνική του εστιάζοντας στο πρόβλημα και με την ανάλογη ένταση και επιδεξιότητα φέρνει τους μύες στην αρχική τους κατάσταση .
45’ : 20,00€
60’ : 25,00€

Sport Massage (Αθλητική Μάλαξη)

Ιδανικό ιδιαίτερα για όσους γυμνάζονται .Προλαμβάνει και αντιμετωπίζει τραυματισμούς .Εμπεριέχει έντονες πιέσεις ιδιαίτερα σε σημεία φορτισμένα καθώς επίσης και διατάσεις.
45’ : 25,00€
60’ : 30,00€

Back massage (Μάλαξη Πλάτης/Αυχένα)

Ενα μασάζ εστιασμένο στα μέρη της πλάτης και του αυχένα για άμεση ανακούφιση πιασίματος ή στρες .
30’: 15,00€

REFLEXOLOGY (ΡΕΦΛΕΞΙΟΛΟΓΙΑ)

Στοχευμένες δακτυλοπιέσεις στα αντανακλαστικα σημεία των πελμάτων με σκοπό την αυτοθεραπεία διαφόρων ειδών παθήσεων .
30’ : 25,00€
45’ : 35,00€

Lymphatic Massage (Λεμφική Μάλαξη)

Ενα μασάζ που γίνεται πάνω στο λεμφικό σύστημα, αποτελεί μια εξειδικευμένη μέθοδο ενεργοποίησης της λέμφου.Βοηθά τα πρησμένα άκρα και τα χαλαρώνει απο την όποια καταπόνηση τους , επίσης βοηθά την αποβολή τοξινών, μειώνει την κατακράτηση υγρών και τη κυτταρίτιδα .
45’ : 20,00€
60’ : 25,00€
Πακέτο 10 συνεδρίες 45’ : 160.00€ 60’ : 200,00€
Η επαναληπτικότητα των συνεδριών ενισχύει το άμεσο αποτέλεσμα.

Foot – Hand massage (Μάλαξη άκρων)

Χαλαρωτική μάλαξη σε χέρια και πόδια που είναι τα μέλη που χρειάζονται περισσότερη φροντίδα καθώς δέχονται τη μεγαλύτερη καθημερινή καταπόνηση . Ιδανικά μπορείτε να το συνδυάσετε με οποιαδήποτε άλλη θεραπεία.
20’ : 10,00€
30’ : 15,00€

4 Hand Massage

Ενα απόλυτα χαλαρωτικό μασάζ από 2 θεραπευτές που προσφέρει απόλυτη αναζωογόνηση του σώματος .
60’ : 45,00€

Aromatherapy (Αρωματοθεραπεία)

Ενα χαλαρωτικό μασάζ με ήπιες πιέσεις σε συνδιασμό με μείγμα αιθερίων ελάιων με ευεργετικές ιδιότητες ( τα αιθέρια έλαια διεισδύουν στην επιδερμίδα και βοηθάει στην ψυχική και εγκεφαλική λειτουργία του ατόμου )
45’ : 25,00€
60’ : 30,00€
Info : Μπορείτε να επιλέξετε τα αιθέρια έλαια της αρεσκεία σας.

Face massage (Μάλαξη προσώπου – κεφαλής)

Ένα χαλαρωτικό μασάζ προσώπου με σκοπό του την εγκεφαλική και πνευματική χαλάρωση, καθώς χαλαρώνει τους μύες του προσώπου και συμβάλλει στην αντιγήρανση .
20’ : 10,00€
30’ :15,00€

Cellulite Massage (Μάλαξη Κυτταρίτιδας)

Με δυναμικές τεχνικές μάλαξης και ένα μείγμα απο αιθέρια έλαια ενισχύουμε τη κυκλοφορία του αίματος , απομακρύνουμε τις τοξίνες με σκοπό τη καταπολέμιση ενός απο τους μεγαλύτερους εχθρούς του γυναικείου σώματος .
30’ : 20,00€
45’ : 25,00€
Πακέτο 10 συνεδρίες 30’ : 160,00€ 45΄:200,00€
Η επαναληπτικότητα των συνεδριών ενισχύει το άμεσο αποτέλεσμα.

Pregnancy Massage (Μάλαξη για εγκύους)

Ειδική μάλαξη με ευεργετικα οφέλη κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μιας γυναίκας .Εφαρμόζεται και πρίν και μετά τη γέννα .Επιγχάνεται σωματική και συναισθηματική χαλάρωση ,
45’ : 25,00€

Rejuvance (Το φυσικό lifting προσώπου)

Εφαρμόζεται με ήπιες μαλάξεις στο πρόσωπο με σκοπό τη σύσφιξη και την ανανέωση του . Είναι απο τις πιο αποτελεσματικές τεχνικές μασάζ . Η θεραπεία περιλαμβάνει ενα κύκλο συνεδριών σαφώς διαφορετικό για τον καθένα αναλόγως με τις ανάγκες του με σκοπό την αναζοωγόνηση του ταλαιπωρημένου δέρματος απο την ηλικία και τις εκφράσεις του προσώπου .
35' : 30,00€

Express Massage

Μια γρήγορη και στοχευμένη θεραπεία κατάλληλη για πιασίματα η εστιασμένους μυικούς πόνους .
20’ :15,00€

Scrub απολέπισης

Η απολέπιση συμβάλλει στη σωστή αιμάτωση, αλλά και στην αύξηση της παραγωγής κολλαγόνου. Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα που κάνουν θαμπή την επιδερμίδα, αφήνοντας μας μια αίσθηση φρεσκάδας που έχει ως αποτέλεσμα το δέρμα μας να δείχνει ανανεωμένο και αναζωογονημένο.
20’ : 10,00€

Thai massage (Ταυλανδέζικο μασάζ)

Η διαδικασία περιέχει πιέσεις με δάχτυλα , αγκώνες , πήχη , παλάμες και πόδια απο το θεραπευτή με σκοπό την απελευθέρωση της ενέργειας . Συχνά βοηθάει σε αυχενικά , τενοντίτιδες και προβλήματα αρθρώσεων .Μια εξαιρετικά αποτελεσματική μορφή μάλαξης .
60’ :40,00€
90’ :50,00€
Info : επιλογή μεταξύ traditional ή thai oil

Hot Stone Massage (Μάλαξη με ζεστές πέτρες)

Είναι ένα ενεργειακό μασάζ που γίνεται με ζεστές ηφαιστιογενείς πέτρες που τοποθετούνται στα ενεργειακά κέντρα του σώματος κατά μήκος της πλάτης. Αυτή η θεραπευτική-ενεργειακή θεραπεία αναζωογονεί το ανοσοποιητικό, ενεργοποιεί τον μεταβολισμό και επηρεάζει πολύ θετικά το νευρικό σύστημα.
60’ :40 ,00€
*με ντουζ

Candle Massage (Μασάζ με κερί σόγιας)

Χαρίζει μοναδική αίσθηση χαλάρωσης στο σώμα .Εφαρμόζεται με ζεστο κερί που λίωνει σε συνδιασμό με διάφορα αιθέρια ελαια προσφέροντας βαθιά ενυδάτωση .Βοηθάει σημαντικα στη καταπολέμιση της κυτταρίτιδας .
60’:35,00€
*με ντουζ
Info : Μπορείται να επιλέξετε το αιθέριο έλαιο της αρεσκίας σας.

Chocolate Therapy (Σοκολατοθεραπεία)

Μια θεραπεία με βάση τη σοκολάτα που επιτυγχάνει βαθιά ενυδάτωση καθώς και ευεξία .Έχει ευεργετικές ιδιότητες για την επιδερμίδα και είναι μια θεραπεία που εκτός των άλλων ενεργοποιεί τη φυσική διαδικασία καταπολέμισης του λίπους .Το πλουσιο άρωμα της σοκολατας επιφέρει μια πρωτόγνωρη μορφή χαλάρωσης .
60’ : 35,00€
90’ :45,00€
*με ντουζ

Mud Therapy (Λασποθεραπεία THALGO)

Στη θεραπεία αυτη χρησιμοποιείται λάσπη απο τη νεκρά θάλασσα . Η μέθοδος είναι ιδανική για πόνους σε αρθρώσεις και δερματικές παθήσεις .Περιλαμβάνει scrub και μάλαξη που επιτυγχάνουν απίστευτη χαλάρωση .Μετά το πέρας της συνεδρίας μια αίσθηση φρεσκάδας και ευεξίας θα σας πλυμμηρίσει.
60’ :45,00€
*με ντουζ

Cupping - Βεντούζες

Μια θεραπευτική μέθοδος που χρησιμοποιεί γυάλινες βεντούζες, οι οποίες τοποθετούνται πάνω στο δέρμα για να αναρροφήσουν τη συμφόρηση του αίματος ή άλλων υγρών προς τη επιφάνεια. Αποφορτίζει τους κουρασμένους μύες, βοηθά σε πόνος, φλεγμονές και κρυολογήματα.
30'  :20€
tip: Συνδύασέ την με ένα αθλητικό μασάζ